Ylämyllyn kirjasto

Ylämyllyn kirjasto on pieni ja vilkas lähikirjasto Ylämyllyn Yrityskeskuksessa. Sisäänkäyntimme on Lipertekin ulko-ovesta tultaessa heti oikealla.

Viime vuosina etenkin lapsiperheiden käyntimäärät ovat selvästi kasvaneet ja lastenkirjojen osasto onkin ylpeytemme.

Meille tulee päivän lehdet sekä:  Helsingin Sanomat, Karjalainen, Kotiseutu-Uutiset ja Maaseudun tulevaisuus. Aikakuslehdistä meille tulee Anna, Eeva, Erä, Kaksplus, Kauneimmat käsityöt, Kauneus & terveys, Kodin kuvalehti, Koti ja keittiö, Kotiliesi, Kotiliesi käsityö, Kotilääkäri, Kotipuutarha, Kotivinkki, Kuntoplus, Meidän perhe, Meidän talo, Mobilisti, Novita, Ottobre design, Seura, Suuri käsityölehti, Taika, TM Tekniikan maailma, TM Rakennusmaailma, Tieteen kuvalehti, Tuulilasi, Unelmien talo & koti, Vene, Viva ja Voi hyvin.

Lapsille on tilattu Demi, Goal, Hevoshullu, Hämähäkkimies, Karvinen, Koululainen ja Systeri.

Meiltä voit lainata myös sähkönkulutusmittarin!

Henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Ylämyllyn kirjaston lisäksi Liperin kunnan alueella palvelevat

Liperin kirjasto
Viinijärven kirjasto

sekä kirjastoauto Ketunlenkki.

 

Seutukirjasto Facebookissa

Seutukirjasto Instagramissa

Ajankohtaista

Keskiviikkona 29.11. klo 14-18 askarrellaan vapaa-aikaohjaaja Riitta Linkolan ohjauksessa ihania koristeita ja kortteja kirjaston tarjoamista materiaaleista.

Tarinapalikat päiväkodeille ja kouluille

 

 

 

 

 

 

 

 

Päiväkodit, koulut, senioriryhmät ym. yhteisöt voivat lainata Ylämyllyn kirjastolta Tarinapalikoita. Ne ovat pahvisia kuvakuutioita, joita käytetään sadutukseen ja tarinoiden tuottamiseen. Kuutioita on 20 kpl ja niiden laina-aika on 2 viikkoa.


 

Sijainti ja yhteystiedot