Viinijärven kirjasto

Viinijärven kirjasto palvelee taajamansa koulukeskuksessa ja se on kylän sykkivä sydän. Kirjastolla on kaksi sisäänkäyntiä: urheilukentän puolelta löydät parkkipaikan ja meille pääsee myös koulun sisäpihan kautta. Molemmilla ovilla on palautusluukut. Palvelemme kolmena päivänä viikossa.

Kirjaston kanssa samassa rakennuksessa toimii päiväkoti, eskari ja alakoulu. Palvelemme siis sekä kyläläisten kirjastona että koulukirjastona.

Kirjastossamme voit lukea seuraavat sanomalehdet: Helsingin Sanomat, Karjalainen, Kotiseutu-uutiset ja Maaseudun Tulevaisuus.

Lainattavia aikakauslehtiämme ovat Erä, ET-lehti, Hyvä terveys, Ihana, Kauneimmat käsityöt, Kauneus ja terveys, Kodin kuvalehti, Kotiliesi, Kotivinkki, Maalla, Me naiset, Metsästys ja kalastus, Mikrobitti, Ottobre design, Suuri käsityölehti, TM Tekniikan maailma, Tieteen kuvalehti, Tuulilasi, Unelmien talo & koti ja Viherpiha.     
    
Lasten puolelle on tilattu Demi, Hevoshullu, Hämähäkkimies, Karvinen, Koululainen, Pelit, Pets, Roope-setä, Systeri ja Tom ja Jerry.

Asiakkaiden käytössä on myös ilmainen netti sekä mahdollisuus tulostaa ja skannata. Kirjastosta löytyy myös seurapelejä (Kimble ja Dixit) sekä palapelejä pienille ja isommillekin.

 

Henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Viinijärven kirjaston lisäksi Liperin kunnan alueella palvelevat myös

Liperin kirjasto

Ylämyllyn kirjasto

sekä kirjastoauto Ketunlenkki.

 

Seutukirjasto facebookissa

Ajankohtaista


Merimakkara och/ja Sjögurkan - Runoja ja riimileikkejä

Esitys päiväkoti- ja eskari-ikäisille tiistaina 24.10. klo 9.00 ja klo 10.00.

Tanssillisia tuokioita merellisessä tunnelmassa: runot ja liikeriimit rytmittyvät lomittain ja limittäin esityksesssä, jossa havannoidaan maailmaa Merimakkaran silmin. Onko Merimakkaralla silmät? Onko Merimakkara Sjögurkanin sisko vai serkku? Mutta kun on Sven?

Työryhmä: Johanna Karlberg, Katriina Vähäkallio, Yrjö Vähäkallio

Esitykseen on vapaa pääsy. Kesto n. 30 min.

 

 

Sijainti ja yhteystiedot