Varattavat huoneet

Huom! Huoneiden verkkovaraaminen tulossa mahdolliseksi kevään 2019 aikana! Toistaiseksi siis puhelimitse tai paikan päällä…

Joensuun pääkirjaston musiikkiosastolla on kaksi varattavaa, äänieristettyä huonetta. Huoneet soveltuvat hyvin soitto- ja lauluharjoitteluun. Huoneen voi varata myös hiljaiseen työskentelyyn. Huoneet eroavat varustelultaan.

Pianohuone (huone 1) on pelkistetympi harjoittelutila josta löytyy sähköpiano ja  cd-soitin. Huoneessa on käytettävissä myös tablettitietokone  jonka avulla voi opiskella soittoa ja laulua Rockway-verkkomusiikkikoulussa.

Karaoke- ja kuunteluhuone (huone 2) on olohuonemaisempi, ja sen varusteluun kuuluvat vinyyli-, cd-, dvd ja blu-ray-soittimet, televisio, sekä tablettitietokoneen ja television kautta käytettävä Singa-karaokepalvelu. Singassa on laulettavana yli 20000 kappaletta. Tutustu valikoimaan täällä. Tule laulamaan yksin tai ystävien kanssa!

Alla olevista kalentereista voit tarkastaa huoneiden varaustilanteen. Voit varata ajan paikan päältä tai soittamalla musiikkiosaston numeroon 050 405 8914. Huoneen voi varata kahdeksi tunniksi kerrallaan. Kirjastokortti tulee esittää huoneen käyttöönoton yhteydessä.

PIANOHUONEKARAOKEHUONE