Tuupovaaran kirjasto

Tuupovaaran kirjasto sijaitsee yläkoulun kanssa samassa v. 1964 käyttöönotetussa rakennuksessa. Kirjastoon tehtiin laajennusremontti 1992. Pihapiirissä ovat myös alakoulu ja päiväkoti, joten koululaisten ja päiväkodin lasten kirjastonkäyttö on joustavaa.

Palvelukeskus Hopearinteen ja Kultaniityn hoivakodin asukkaille viedään säännöllisesti kirjoja, äänikirjoja ja musiikkilevyjä sekä pidetään lukutuokioita viikoittain. Kirjastopalvelut ovat laajentuneet myös kotipalveluksi, jossa kirjaston tai kotipalvelun henkilökunta vie aineistoa asiakkaille.

Henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Seutukirjasto Facebookissa

AJANKOHTAISTA


 

Vappu- ja helatorstaiviikoilla poikkeusaukioloja

Tuupovaaran kirjasto on vappuaattona 30.4. avoinna klo 10-15, vappupäivänä 1.5. suljettu.

Kirjasto on viikolla 19 suljettuna 9.-11.5.2018 (ke-pe).

Kirjasto siirtyy uusiin tiloihin

Tuupovaaran kirjasto siirtyy viimeistään kesäkauden 2018 aikana väliaikaisiin väistötiloihin Tuupovaaran yläkoulun purkamisen ja uuden alakoulun rakennusurakan ajaksi. Tiedotamme kirjaston väliaikaisesta sijainnista lähiaikoina!

Kirjasto muuttaa uuden alakoulun tiloihin sen valmistuessa.

Muuttoa valmistellaan poistamalla varastoaineistoa ja vanhempaa, vähemmän lainattua aineistoa! Tule tekemään poistokirjaostoksia!

Satutunnit

Satutunnit Tuupovaaran kirjastolla kerran kuussa keskiviikkoisin 17.1., 14.2., 21.3., 18.4. ja 23.5.2018 klo 9.15 (eskarit ja eka-tokaluokkalaiset) SEKÄ klo 10.00 (kaikki muut alle kouluikäiset). Saduttajana Minna Tahvanainen.

 

Sijainti ja yhteystiedot