Tuupovaaran kirjasto

Kirjasto on 3.9.2018 alkaen uusissa tiloissaan Rekijoentiellä, kylän keskustassa (Osuuspankin talo). Tiloissa on kaksi nettipistettä, langaton verkko, väritulostus-, kopiointi- ja skannausmahdollisuus sekä musiikinkuuntelupiste.

Palvelukeskus Hopearinteen asukkaille viedään säännöllisesti kirjoja, äänikirjoja ja musiikkilevyjä sekä pidetään lukutuokioita viikoittain. Kirjastopalvelut ovat laajentuneet myös kotipalveluksi, jossa kirjaston tai kotipalvelun henkilökunta vie aineistoa asiakkaille.

Henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Seutukirjasto Facebookissa

AJANKOHTAISTA


 

Kirjaston avautui uusissa tiloissa ma 3.9.2018

Kirjasto avasi muutto- ja remonttikesän jälkeen ovensa uusissa tiloissaan maanantaina 3.9.2018 klo 14.00. Kakkukahveilla kävi mukavan paljon tuttuja ja uusiakin asiakkaita!

Uusien kirjastotilojen osoite on Rekijoentie 3 (Osuuspankin talo), Tuupovaara.

Runoja rakkaudesta

Elsi Komu esittää Aila Meriluodon, Kaarlo Sarkian, Einari Vuorelan, Jarkko Laineen, Märtha Tikkasen ja Anja Erämajan runoja rakkauden vaiheista ja vivahteista 18.10. klo 15-16.

Tilaisuus on maksuton.

Satutunnit siirtyivät päiväkodille

Kirjaston satutunnit siirtyivät kirjaston muuton myötä Tuupovaaran päiväkodille (Vesitornintie 4). Satutunteja on syyskaudella seuraavasti:

Keskiviikkoisin 19.9., 31.10., 21.11. ja 5.12.2018 klo 9:30 (alle kouluikäiset), 10:15 (1.-2.-luokkalaiset). Satutuokiot ovat samansisältöitä ja saduttajana toimii tuttuun tapaan Minna Tahvanainen.

 

 

Sijainti ja yhteystiedot