Hae vinkkejä:

Timo Parvelan uusi kirja sijoittuu tietokonepelien maailmaan. Pääsevätkö Joni ja Ari sadannelle tasolle? Mitä sitten tapahtuu?

Katri


Salmson, Jo :

Köyhä Tam-poika elää kotikaupunkinsa kaduilla ystävänsä Indren kanssa. Ruuan löytäminen alkaa jo vaikeaa, kun kerjäämisestäkään ei tahdo olla enää apua. Niinpä Tam punoo uhkarohkean juonen tavoitteenaan varastaa rikkaan kauppiaan muuttokuormasta jotain myytäväksi kelpaavaa. Ikävä kyllä suunnitelma karahtaa kiville viime hetkillä vartijoiden napatessa hänet kiinni itse teossa ja heittävät hänet vankilaan.

Yllättäen Tamin aika vankilassa jää lyhyeksi ja kaduille päästessään Tam alkaa jälleen unelmoida kuninkaan palveluksessa olevista mystisistä lohikäärmeistä ja niillä ratsastamisesta. Sitten kaikki muuttuu silmänräpäyksessä. Taivas-niminen lohikäärme nappaa varoittamatta pojan kynsiinsä ja pian hän huomaa, että hänen aiemmin kuulemansa oudot äänet ovatkin olleet Taivaan ajatuksia. Miksi Tam pystyy lukemaan lohikäärmeen ajatuksia ja miksi se nappasi hänet mukaansa?

Kirsi

 


Jones, Gareth P. :

Skorpionin klaani koostuu neljästä mangustista: Jet Salamakäpälästä, Chuck Kobranturmasta, Donnie Lohikäärmetällistä ja Bruce Pajuvasatasta. He ovat vahvoja ja taitavia ninjoja, jotka taistelevat ilkeää Tirehtööriä vastaan, ettei tämä klovnirosvoineen saisi haltuunsa koko maapalloa. Eräänä päivänä mangustit saavat tietää, että Hong Kongin eläintarhasta on edellisyönä kadonnut harvinainen valkoinen naarastiikeri Ming.

Tilanne on huolestuttava, koska Ming kuului aiemmin Chuck:n vanhalla samuraimestarille Ku Ka Pu Huulle, joka opetti sille vaarallisen voitonkarjaisun. Kaikki, jotka kuulevat karjaisun, vaipuvat transsiin ja tottelevat seuraavaksi kuulemansa äänen käskyjä, olivat ne millaisia tahansa. Mingin taito on pidetty visusti salassa, mutta mangustit epäilevät Tirehtöörin saaneen asian jotenkin selville ja aikovan käyttää tiikeriä omien suunnitelmiensa toteuttamiseksi. Niinpä Skorpionin klaani lähtee vikkelästi matkalle kohti Hong Kongia selvittääkseen, onko Tirehtööri katoamisen takana ja miten hänen aikeensa saadaan estettyä ajoissa.

Kirsi


Hunter, Erin :

Hunter, Erin: Matka alkaa

Kolmesta nuoresta karhusta kertova tarina alkaa rauhallisesta tilanteesta, kun ne kukin elävät tavallista karhunelämää tahoillaan. Jääkarhu Kallik kulkee emonsa ja veljensä kanssa pohjoisilla jäätiköillä saalistamassa, harmaakarhu Toklo vaeltaa suurissa havumetsissä ja mustakarhu Lusa elelee leppoisasti eläintarhan Karhulinnassa. Mutta sitten erilaisten sattumien kautta he kaikki joutuvat eroon perheistään ja huomaavat olevansa kovin yksin oudoilla seuduilla opetellen aikuisen karhun tavoille ilman emon neuvoja. Kallik, Toklo ja Lusa kulkevat tietämättään sekä kohti toisiaan että jännittävää seikkailua, joka tulee muuttamaan heidän elämänsä. Matkan varrella he saavat oppaakseen neljännen nuoren karhun, harmaakarhu Ujurakin, joka ei ole lähimainkaan mikään tavallinen karhu…

Kirsi


Hai, Magdalena :

Syvällä vilkkaan Keloburgin satamakaupungin köyhemmällä alueella, Alhaistossa, asuu villi, punahiuksinen Gigi-tyttö perheensä kanssa. Juuri kukaan ei tiedä, etteivät he ole aivan tavallisia Alhaiston asukkaita. Todellisuudessa Gigi on Gregorovia Anastassija Ludovica Konstantinina, Umbrovian kuninkaan nuorin tytär. Vallanhimoinen Andros Luopio kaappasi vallan Umbroviassa ja Gigi perhe joutui pakenemaan häntä kauas Keloburgiin asti ja tekeytyivät siellä tavallisiksi siirtolaisiksi pysyäkseen piilossa Luopion vakoojilta. Eräänä päivänä Gigi löytää kadulta palan hienoa paperia, josta paljastuu asia, jota perhe on pitkään pelännyt. Luopio on saanut tietää heidän olinpaikkansa ja on palkannut jonkun paikallisen vangitsemaan heidät. Kesken kaiken perheen kotiin heitetään pommi ja kaikki peittyy paksun savun pimentoon. Siitä alkaa Gigin ja hänen parhaan ystävänsä Henryn vauhdikas pakomatka, jonka aikana he useasti ajautuvat vaarasta toiseen yrittäessään selvittää, näkevätkö he Gigin perhettä enää uudestaan..

Kirsi


Näytetään tulokset 1 - 5 / 11
Merkintöjä per sivu 5
jostakin 3