Opiskele soittoa ja laulua Rockway-musiikkikoulussa

 
Vaara-kirjastojen kirjastokortilla on mahdollista opiskella soittoa ja laulua kotimaisen Rockwayn verkkokursseilla paikasta riippumatta. Tällä hetkellä kursseja löytyy ukulelelle, bassolle, rummuille, pianolle, kitaralle, laululle ja huuliharpulle. Kurssitarjontaa voidaan jatkossa muokata käyttäjien toiveiden mukaan. Kaikki kurssit ovat suomenkielisiä. Lisäksi käytössäsi ovat metronomi, viritin, ja mahdollisuus äänittää itseäsi.
 
Muistathan että Vaara-kirjastoista voit lainata kanteleen ja ukuleleen, ja pianoa voit soittaa Joensuun pääkirjaston pianohuoneessa.


Kuinka se toimii

Jokaisesta kurssista on yksi lisenssi eli yhtäaikainen lainausoikeus. Lainaa kurssi painamalla "Lainaa"-painiketta. Ensimmäisellä lainaus- tai varauskerralla sinua pyydetään antamaan yhteystietosi. 

Kurssien laina-aika on 14 vuorokautta. Jos haluamasi kurssi on jo lainassa, voit varata sen painamalla Liity jonoon -painiketta. Saat tiedon vapautuneesta kurssista sähköpostiisi. Jos et enää tarvitse lainaamaasi kurssia, palautathan sen, jotta muutkin pääsevät opiskelemaan.
 
Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, mutta välineet (metronomi, viritin ja äänitä itsesi) toimivat ainoastaan tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti.
 
Pääset kirjautumaan ulos painamalla Takaisin Vaara -linkkiä. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Rockwayn omalla palautelomakkeella.
 
Tie on avoinna! Klikkaa kuvaa ja kirjaudu omilla nettikirjasto-tunnuksilla:
 
 
 
Opettele soittamaan Rockway-palvelussa!