Lukukoira Pessin vastaanotto Rantakylän kirjastossa parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 16:30-18:30. Varaa oma lukuaikasi soittalla tai käymällä kirjastossa.

Lukukoirana Rantakylän kirjastossa toimii musta kääpiövillakoira Pessi. Pessillä on lukukoiratutkinto eli Pessi on R.E.A.D.®- koira (Reading Education Assistance Dog). Pessi on erinomainen kuuntelija ja erityisen kiinnostunut kirjojen tapahtumista.

Jos olet juuri oppinut lukemaan tai lukeminen tuottaa sinulle vaikeuksia, lukuhetki Pessin kanssa on juuri se, mitä tarvitset. Pessi kuuntelee mutta ei arvostele ja Pessin ihmisohjaaja auttaa hankalissa kohdissa, hänkin on erinomainen kuuntelija!

Lukukoiratoiminta on lukemaan innostamista parhaimmillaan. Se tarjoaa lukijalle mahdollisuuden jakaa lukukokemus koiran kanssa ja lisää lukijan itsevarmuutta.

Pysy kuulolla seuraamalla Pessiä Facebookissa.

Varattavat lukuajat ovat 16:30, 17:00, 17:30 ja 18:00. Ajan voit varata Rantakylän kirjastosta tai soittamalla numeroon 050 4420 096.

Lukemaan voi tulla oman kirjan kanssa tai kirjan voi valita paikan päällä. Lukuhetkeen kuuluu noin vartti lukemista, jonka lisäksi on varattu aikaa rapsuttelulle, kuulumisten vaihdolle ja luetusta tarinasta keskustelulle. Lukuhetkessä siis aina Pessin lisäksi myös ohjaaja paikalla. Tervetuloa lukemaan!

Pessin uusimmat kuulumiset tiedät parhaiten seuraamalla Pessiä Facebookissa!

Lisätietoja lukukoiratoiminnasta: miia.oksman@joensuu.fi tai 050 4420 096.

Tutustu Pessiin myös blogissa

Tietoa R.E.A.D. ohjelmasta: Intermountain Therapy Animals