Outokummun kirjasto

Aarrekaupungin kirjasto sijaitsee Kummun koulun välittömässä läheisyydessä. Kirjasto tekee koulun kanssa monipuolista yhteistyötä lasten lukuharrastuksen tukemiseksi. Viihtyisä lastenosasto tarjoaa tilaa leikkiä, lukea, oleilla ja tehdä vaikka läksyjä. Satutunteja järjestetään kerran viikossa.

Outokummun kirjasto on tarjonnut yli 30 vuoden ajan kotikirjastopalvelua niille asiakkailleen, jotka eivät voi itse asioida kirjastossa iän, sairauden tai vamman vuoksi. Kysy kirjastosta vapautuvia kotipalvelupaikkoja! Kirjaston kautta voi liittyä myös Celia-kirjaston asiakkaaksi. Celian palvelut on tarkoitettu kaikille, joille painetun tekstin lukeminen on vamman, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi hankalaa. Celian äänikirjoja voi kuunnella joko verkossa tai cd-levyinä. Celialta löytyy myös koskettelu- ja pistekirjoja. Kotipalvelu ja Celian palvelut ovat maksuttomia.

Kirjaston asiakkaille on varattu käyttöön useita nettikoneita, yksi pistäytymiskone, ilmainen langaton WLAN-verkko, pääte digitaalisten sanomalehtien lukemiseksi, kopiokone, väritulostin sekä skanneri. Kirjastossa voi lainata myös lainausautomaatilla. Lukusali avataan ma-pe jo klo 8.00.

Suositussa kirjastogalleriassamme voit myös pistää pystyyn näyttelyn, tilava galleriatila on varattavissa veloituksetta. Myyntinäyttelyistä Outokummun kaupunki perii vuokraa 20 €/kk. Tai piipahda tutustumassa erilaisiin näyttelyihin lainausreissun yhteydessä. Seuraa ilmoittelua kirjaston tapahtumista nettisivuilta, Seutukirjaston facebook-sivuilta sekä paikallislehti Outokummun Seudusta.

Kirjastoon on esteetön pääsy pyörätuolilla luiskaa pitkin, ulko-ovet eivät aukene automaattisesti, mutta olko-oven vieressä on ovikello. Kirjastosta löytyy myös inva-wc. Kirjaston edessä on yksi merkitty invapysäköintipaikka pyörätuoliluiskan läheisyydessä.

Henkilökunnan yhteystiedot täältä.


Seutukirjasto facebookissa

Henri Pasasen lyijykynätöitä esillä helmikuun ajan Outokummun kirjastogalleriassa

Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina. Tervetuloa tutustumaan!
kuva

Senioreille tietotekniikkaopastusta Outokummun kirjastossa klo 13-15

Senioreiden Nettikioski tarjoaa ikäihmisille neuvontaa tietotekniikan käyttöön Outokummun...
../common/calendar Alkupäivämäärä: 6.3.2018

 

Sijainti ja yhteystiedot