Nurmeksen kirjasto

Nurmeksen kaupunginkirjasto sijaitsee vuonna 1991 valmistuneessa Nurmes-talossa. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Helasvuo & Co ja se sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kötsinharjulla Nurmesjärven tuntumassa. Nurmes-talo on kaupungin kulttuurin sydän, jossa kirjaston lisäksi sijaitsevat Kötsin museo, Galleria Tyko, Hannikaisen Sali, kansalais- ja musiikkiopistot sekä hyvinvointipalvelut.
Nurmekselaiset ovat kautta vuosien olleet innokkaita kirjastonkäyttäjiä ja kaupunginkirjasto on sijoittunut hyvin valtakunnallisissa lainaustilastoissa. Kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa kasvaa aktiivisia kirjastonkäyttäjiä, joita kirjastoautomme palvelee ansiokkaasti. Iltapäivisin ja iltaisin kirjastoauto tuo kirjaston palveluja sekä lähelle että kauemmaksi.

Asiakkaiden käytössä on kaksi tutkijankammiota, asiakastietokoneet, skanneri, kopiokone, tulostin ja langaton verkko. Nurmeksen paikallishistoriaa voi tutkia kotiseutukokoelmaan ja –arkistoon tutustumalla.

Henkilökunnan yhteystiedot.              Nurmeksen kirjastoauto

Nurmeksen kaupunginkirjasto Facebookissa

AJANKOHTAISTA

OSALLISTU ASIAKASKYSELYYN!

Nurmes-taloa remontoidaan lähivuosina. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millainen kirjastosta tehdään tulevaisuudessa.

 
Nettikyselyn sijaan voit myös täyttää paperikyselyn kirjastossa.
Vastausaikaa on 31.8.2017 saakka.

Nurmeksen aukioloajat

 

Nurmeksen yhteystiedot