Saara Tikan taidetta

Saara Tikan taidenäyttely on esillä Reijolan yhteisötalolla lokakuun ajan. Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina.
kuva

Morsiuspuvun matka - valokuvanäyttely Outokummun kirjastogalleriassa

Minna Tuupasen, Sari Tuonosen ja Riitta Viitakankaan yhteistyönä syntynyt valokuvanäyttely nähtävillä kirjastogalleriassa kirjaston aukioloaikoina koko lokakuun ajan. Tervetuloa!
kuva

Piirtopiiri -ylläpidetään taideharrastusta ystävien kesken

Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina.Tervetuloa tutustumaan!
kuva

Melankoliaa-taidenäyttely Pyhäselässä

Näyttely koostuu kahdesta teossarjasta: Elämän virta ja Hylätyt pyörät. Hylätyt pyörät -sarjan teokset on tehty polymeerigravyyritekniikalla, joka on eräs taidegrafiikan valokuvatekniikoista, jossa valokuva siirretään herkistetylle metallilevylle ja vedostetaan öljyväreillä prässin avulla, kuten metalligrafiikan syväpainotekniikoissa on tapana. Elämän virta -sarjan teokset on vedostettu akvarelli- ja syväpainopapereille länsimaihin sovelletulla japanilaisella puupiirrostekniikalla (mokuhanga).
kuva

Jari Lehvonen: Rantakivet-valokuvanäyttely Liperin kirjastossa 31.8.-13.9.

Rantakivet-valokuvanäyttely on kiehtova matka kiven maailmaan, jossa muodot ja värit saavat kertoa kiven elämästä. Taulujen tunnelma ja yksityiskohdat luovat taianomaisen tunnelman, ja värien sinfonia pukee kaiken yhteen harmoniaan. Luonto on maailman paras taiteilija.
kuva

Metsänpeitto-näyttely Ilomantsin kirjastossa 7.-30.8.2018

Metsänpeitto-näyttely Ilomantsin kirjastossa 7.-30.8.2018. Avoinna Karhufestivaalin aikaan myös la 18.8. klo 10-14. Metsänpeitto on sarjakuvataiteilija Sanna Hukkasen ja kulttuurintutkija Inkeri Aulan yhteinen sarjakuvateos metsästä ja puista sekä niihin liittyvästä kansanperinteestä, historiasta ja nykypäivästä. Puihin liittyy valtava määrä ylisukupolvista tietoa, taitoa ja tarinaperinnettä, joka kuvaa sitä, keitä me olemme ja mistä tulemme. Vapaa pääsy. Tervetuloa!
kuva