Oleg Tchoumakin akvarelleja ja demomaalaustapahtumat

Oleg Tchoumakin akvarellinäyttely on esillä Pyhäselän kirjastossa Hammaslahdessa 30.9.2018 saakka. Tervetuloa myös demomaalaustapahtumiin: Keskiviikkona 12.9.2018 klo 17-18 taiteilija Oleg Tchoumak tavattavissa ja maalaamassa demona akvarellimaalauksen, aiheena kukat. Keskiviikkona 26.9.2018 klo 17-18 taiteilija Oleg Tchoumak tavattavissa ja maalaamassa demona akvarellimaalauksen, aiheena muotokuva elävästä mallista.
kuva

Piirtopiiri -ylläpidetään taideharrastusta ystävien kesken

Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina.Tervetuloa tutustumaan!
kuva

Jari Lehvonen: Rantakivet-valokuvanäyttely Liperin kirjastossa 31.8.-13.9.

Rantakivet-valokuvanäyttely on kiehtova matka kiven maailmaan, jossa muodot ja värit saavat kertoa kiven elämästä. Taulujen tunnelma ja yksityiskohdat luovat taianomaisen tunnelman, ja värien sinfonia pukee kaiken yhteen harmoniaan. Luonto on maailman paras taiteilija.
kuva

Metsänpeitto-näyttely Ilomantsin kirjastossa 7.-30.8.2018

Metsänpeitto-näyttely Ilomantsin kirjastossa 7.-30.8.2018. Avoinna Karhufestivaalin aikaan myös la 18.8. klo 10-14. Metsänpeitto on sarjakuvataiteilija Sanna Hukkasen ja kulttuurintutkija Inkeri Aulan yhteinen sarjakuvateos metsästä ja puista sekä niihin liittyvästä kansanperinteestä, historiasta ja nykypäivästä. Puihin liittyy valtava määrä ylisukupolvista tietoa, taitoa ja tarinaperinnettä, joka kuvaa sitä, keitä me olemme ja mistä tulemme. Vapaa pääsy. Tervetuloa!
kuva