Bucket List - mustemaalauksia Pyhäselän kirjastossa

Sanna Papusen Bucket List -näyttely on esillä Pyhäselän kirjastossa marraskuun loppuun saakka. Näyttelyssä on A3-kokoisia mustemaalauksia. Näyttelyn nimi viittaa ihmisten tekemiin listoihin unelmamatkakohteista ja -elämyksistä, joita nämä haluavat elämänsä aikana nähdä ja kokea. Taiteilijan omalla bucket listillä on taidenäyttelyiden ja luovan tekemisen suuntaisia tavoitteita.
kuva

Niin on, jos siltä näyttää… – teatterikuvia vuosilta 1940-50 Reijolan kirjastossa

Reijolan kirjastossa on esillä teatterivalokuvia vuosilta 1940-50. Näyttely on kirjastossa marraskuun loppuun saakka. Kuvat on otettu Vaasan, Porin ja Kuopion teattereissa. Ehkä tunnistat jonkun näyttelijänkin tuolta ajalta! Näyttelyn valokuvat on koottu yksityiskokoelmista, samoin muu rekvisiitta. Pukukoruista osa on Pariisin oopperasta.
kuva

Unikuvia

Outokummun taideyhdistyksen näyttely on esillä kirjastogalleriassa 1. - 30.11.2018. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!
kuva

Piirtopiiri -ylläpidetään taideharrastusta ystävien kesken

Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina.Tervetuloa tutustumaan!
kuva

Jari Lehvonen: Rantakivet-valokuvanäyttely Liperin kirjastossa 31.8.-13.9.

Rantakivet-valokuvanäyttely on kiehtova matka kiven maailmaan, jossa muodot ja värit saavat kertoa kiven elämästä. Taulujen tunnelma ja yksityiskohdat luovat taianomaisen tunnelman, ja värien sinfonia pukee kaiken yhteen harmoniaan. Luonto on maailman paras taiteilija.
kuva

Metsänpeitto-näyttely Ilomantsin kirjastossa 7.-30.8.2018

Metsänpeitto-näyttely Ilomantsin kirjastossa 7.-30.8.2018. Avoinna Karhufestivaalin aikaan myös la 18.8. klo 10-14. Metsänpeitto on sarjakuvataiteilija Sanna Hukkasen ja kulttuurintutkija Inkeri Aulan yhteinen sarjakuvateos metsästä ja puista sekä niihin liittyvästä kansanperinteestä, historiasta ja nykypäivästä. Puihin liittyy valtava määrä ylisukupolvista tietoa, taitoa ja tarinaperinnettä, joka kuvaa sitä, keitä me olemme ja mistä tulemme. Vapaa pääsy. Tervetuloa!
kuva