MENNEET NÄYTTELYT


 

Tyttökullat-näyttely Pyhäselässä

Riikka Miettinen-Syrjälä (Hammaslahti) toi Pyhäselän kirjastoon esille upean Tyttökullat-näyttelynsä. Näyttelyssä akryyliväreillä taidolla tehtyjä maalauksia, joista "nousee niin kasvukipuja kuin niiden tuomia oivalluksia, välähdyksiä naisen elämän monista rooleista, joihin olisi mahduttava". Tervetuloa tutustumaan, näyttely on esillä tammikuun loppuun saakka.
kuva

Hyvästi Him! - muistopöytä Joensuun pääkirjaston musiikkiosastolla

Uudenvuodenyönä uransa päättäneen, yhden kaikkien aikojen menestyneimmän suomalaisyhtyeen tuotantoa esillä Joensuun pääkirjaston musiikkiosastolla tammikuun ajan.
kuva

Jasmine Färlingin valokuvanäyttely 5. - 28.1.2018 Outokummun kirjastogalleriassa

Valokuvaaja Jasmine Färling on vieraillut Outokummussa viimeisen kahden vuoden ajan. Tutustuessaan lähemmin Outokummun ympäristöön ja paikallisiin, syntyi tämä dokumentaarinen valokuvaprojekti. Näyttelyn valokuvat on otettu Outokummussa 2015-2017 välillä. Tervetuloa näkemään Outokumpu ulkopaikkakuntalaisen silmin. Katso myös https://www.facebook.com/events/138547106907460/ Lämpimästi tervetuloa!
kuva

Sarjakuvanäyttely Uusi Hölmölä Joensuun pääkirjastolla

Suomen kansan uusia hölmöläistarinoita sarjakuvina esittelevä näyttely Uusi Hölmölä – New Hoelmoelae on nähtävissä Joensuun pääkirjaston aulassa tammikuun ajan. Sarjakuvamuotoon toteutetut kertomukset perustuvat löyhästi perinteisiin hölmöläistarinoihin ja kommentoivat nyky-yhteiskunnan absurditeetteja. Lähtökohtia uusille hölmöläissarjakuville ovat muun muassa nykyrakentaminen, vihapuheen nostattama populismi, nykynaiskuvan ulottuvuudet, työttömien kohtelu ja jatkuva poliittisten päätösten pyörtäminen. Näyttelyn järjestäjä on nykysarjakuvayhdistys Kutikuti.
kuva

Taianomaista luettavaa: Maagisen realismin teoksia Joensuun pääkirjastolla

Kirjoissa on taikaa, sehän on selvää. Maagisen realismin teosten voidaan kuitenkin sanoa sisältävän hitusen enemmän magiaa ja lumoa. Kirjanäyttely on esillä pääkirjaston aulassa 28.1. asti. Tule tutustumaan ja nappaa lukuvinkkejä tammikuulle! Näyttelyn koonnut aikuisten osaston tp. kirjastonhoitaja Aino Kumpare.
kuva

Näytetään tulokset 1 - 5 / 283
Merkintöjä per sivu 5
jostakin 57