MENNEET NÄYTTELYT


 

Oleg Tchoumakin akvarelleja ja demomaalaustapahtumat

Oleg Tchoumakin akvarellinäyttely on esillä Pyhäselän kirjastossa Hammaslahdessa 30.9.2018 saakka. Tervetuloa myös demomaalaustapahtumiin: Keskiviikkona 12.9.2018 klo 17-18 taiteilija Oleg Tchoumak tavattavissa ja maalaamassa demona akvarellimaalauksen, aiheena kukat. Keskiviikkona 26.9.2018 klo 17-18 taiteilija Oleg Tchoumak tavattavissa ja maalaamassa demona akvarellimaalauksen, aiheena muotokuva elävästä mallista.
kuva

Ulos kirjasta - kolmiulotteista taidetta

Tulehan kurkkaamaan "Ulos kirjasta" -näyttelyä Reijolan kirjastolle. Niittylahden koulun oppilaat ovat tehneet hienoa kolmiulotteista taidetta poistokirjoista. Näyttely on esillä kirjaston vitriineissä elokuun loppuun saakka.
kuva

Olen vierelläsi -valokuvanäyttely Ilomantsin kirjastossa

Olen vierelläsi -valokuvanäyttely Ilomantsin kirjastossa 7.8.-23.8.2018. Valokuvanäyttely kurkistaa omaishoitajien ja omaisten elämään Satu Kemppaisen kuvien avulla. Tervetuloa!
kuva

Luontotaidekuvia Pohjois-Karjalassa 16.7.-4.8. Joensuun pääkirjastossa

Näyttelyn luontokuvat ovat Pohjois-Karjalasta. Luontotaidekuva on yhdistelmä aitoutta ja taiteellisuutta. Kohde ja tapahtumat ovat täysin autenttiset, mutta kuvan välittämään tunnelmaan sisältää myös ripaus taiteellista jälkikäsittelyä. Kuvat kertovat sekä kuvauskohteen että kuvaushetken tarinan. Joka kuvasta löytyy lyhyt alustus näyttelyluettelosta.
kuva

Maisemia Pohjois-Karjalasta

Joensuulaisen Vesa Mujusen maalauksia nähtävänä Joensun pääkirjaston ala-aulan näyttelytilassa 9.–28.7.2018.
kuva

Näytetään tulokset 1 - 5 / 307
Merkintöjä per sivu 5
jostakin 62