MENNEET NÄYTTELYT


 

Markus-sedästä Binna Bánnaan -näyttely Joensuun pääkirjastolla

Ylen lasten radio-ohjelmien historiaan kurkistava Markus-sedästä Binna Bánnaan -näyttely Joensuun pääkirjastolla 25.8. - 31.10.
kuva

Muistatko Markus-sedän, Nallekerhon ja Noita Nokinenän? Joensuun pääkirjastossa kurkistetaan 25.8. alkaen Yleisradion lasten radio-ohjelmien historiaan Markus-sedästä Binna Bánnaan –näyttelyssä. Näyttely on avoinna pääkirjastolla 31.10. asti kirjaston aukioloaikoina.

Näyttely esittelee suomalaisen yleisradion radion lastenohjelmia eri vuosikymmeniltä ja sen on koonnut toimittaja Tiina Harpf. Ylen ainutlaatuisesta arkistomateriaalista koottu näyttely on toteutettu yhteistyössä Kansalliskirjaston kanssa. Esillä on julisteita, esineitä, kuvia, käsikirjoituksia ja kuunneltavia näytteitä. Lisäksi mukana on kuulijoiden lähettämiä kirjeitä ja kuvia, joiden kautta näkee monenlaista lapsuutta eri vuosikymmeninä. Kokeilemaan pääsee radion aitoa tuulikonetta vuosikymmenten takaa. Tervetuloa! Sopii kaiken ikäisille. :)


Pääasiassa puusta

Veijo Niemisen näyttely Outokummun kirjastogalleriassa 4.-29.9.2017. Tervetuloa tutustumaan veikeään näyttelyyn kirjaston aukioloaikoina.
kuva

Saara Tikan näyttely

Saara Tikan maalauksia on esillä Pyhäselän kirjastossa Hammaslahdessa 31.10.2017 saakka. Tervetuloa ihastelemaan! Töitä on myös myynnissä. (Kuvan teos: Syysmuutto, 2012, öljy)
kuva

Aseeton Suomi

Huom! Näyttelyn päätteeksi ti 31.10 klo 17 yleisöluento ja kuvaesitys "Uusi rauhankulttuuri ja yhteisöelämä". Tervetuloa kuulolle!
kuva

Luonnonvärien loistoa

Kiihtelysvaaran kirjastossa on lokakuun ajan esillä paikallisen Riitta Nuutisen luonnonväreillä värjäämiä villalankoja. Tervetuloa ihastelemaan lankoja ja lainaamaan värjäys- ja neulontakirjoja!
kuva

Näytetään tulokset 1 - 5 / 269
Merkintöjä per sivu 5
jostakin 54