LEHDET


 
HUOM! Joensuun pääkirjaston lehtisali Vipunen on suljettu remontin vuoksi 11. - 31.12.2017
 
Joensuun pääkirjaston lehtisalia remontoidaan loppuvuonna. Asiakkaiden toiveesta nykyisestä atk-luokasta tehdään hiljainen tila ja tietokoneet siirtyvät lehtisalin puolelle. Samalla yleistä ilmettä uusitaan tuomalla väriä uusilla kalusteilla ja avartamalla sisäänkäyntiä.
 
Lehtisali on suljettu 11.-31.12. ja avataan uudistuneena 2.1.2018. Tänä aikana vain Karjalainen ja Helsingin Sanomat ovat paperimuotoisena luettavissa kirjaston Taiteiden aukiolla ja kahvila Pilkussa, sähköiseen ePress-sanomalehtipalveluun pääsee kirjaston muiden osastojen tietokoneilta. Digitointipiste sekä kopionti ja tulostus ovat myös pois käytöstä. Kirjasto pahoittelee remontista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. 
 
Aikakauslehtien varaaminen Vaarakirjastojen KOHA-järjestelmässä
 
Vuoden 2015 alusta lähtien eri toimipisteiden lehdet on koottu yhden tietueen alle, jolloin ns. emotietueen alta löytyvät kaikki kirjastoon saapuneet numerot.

Kun olet tekemässä varausta, klikkaa varauksen tekovaiheessa kohtaa "näytä lisää valintoja" --> "varaa tietty nide" --> ja valitse jonkin toimipisteen lehti varaukseen. Uusiin lehtinumeroihin voi tehdä varauksen vasta kun ne on merkattu järjestelmään saapuneeksi eli ennakkovarauksia ei voi tehdä. Ennen vuotta 2015 ilmestyneiden lehtien kohdalla varaukset toimivat samoin kuin esim. kirjoilla.

Neuvomme mielellämme varausten tekemisessä ja toivomme asiakkailta kärsivällisyyttä uuden edessä.
 
Katso video lehtien varaamisesta!
 
____________________________________________________________________
 
Vaara-kirjastojen kokoelmissa on satoja aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. Useimmissa toimipisteissä uusin numero on luettavissa kirjastossa, vanhempia voit lainata kotiisi. Lisäksi voit lukea lehtiä verkossa (toistaiseksi vain paikan päällä kirjastossa).
 

Nämä lehtipalvelut ovat käytössäsi maakunnan  kirjastotoimipisteissä:

ePress - sanomalehtipalvelu (kotimaisia lehtiä)

PressReader - lehtipalvelu (kansainvälinen); käyttö myös kotikoneella kirjaston asiakastunnuksella!

 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Å Ä Ö
 
A
 

B
 
 
C

 
 
 
D
 
 
E
 
 
F
 
 
G
 
 
H
 
I
 
 
J
 
 
K
 
 
L
 
 
M
 
 

N
 
O
 
Ottobre design
Outokummun seutu
 
P
 
Q
 
Q
 
R
 
 
S
 
Spin
Spider-man ks. Hämähäkkimes
 
T
 
Tiimi
Työ, terveys, turvallisuus kts. ttt
 

U
 
 
V
 
 
Y