Lasten omat sivut

TERVETULOA  KIRJASTOON!

Kirjavinkkariesittely

Kirjavinkkarit ovat lukemisen puolestapuhujia. Tässä osiossa esittelemme Vaara-kirjastojen kirjavinkkareita. Enossa ja Uimaharjussa vinkkaukset hoitaa Mari.
kuva
Moi! Mun nimi on Mari ja vinkkaan kirjoja Enon, Uimaharjun ja Louhiojan kouluissa ihan kaikille luokille. Olen melkoinen räpätäti, joten jos jostain kuuluu puheen pälpätystä ja kovaäänistä naurua, niin sieltäpä minut löytää. Kirjavinkkauksissa parasta on se, kun voi jakaa oman lukukokemuksen muille. Jos kirja vielä lähtee lainaan, niin sitä parempi! Olen lukijana melko kaikkiruokainen, mutta vinkkauksissa usein mennään huumorilinjalla. Nauruhan tunnetusti pidentää ikää, eikö vain!
Olen myös innostunut kaikenlaisista draamallisista mahdollisuuksista tuoda kirjan tapahtumat eloon. Mikä voi olla sen parempaa kuin hyvän kirjan näytteleminen?
 
Kirjavinkkinä voisin tarjota Noora ja Jenna Kunnaksen Kaheli sakki ja pöyhkeä paroni – kirjaa. Kirjassa seikkailee Majatalo Perätuulen sekalainen joukkio, joka saa vieraakseen melko ikävänoloisen paronin. Majatalon väki on tottunut leppoisaan elämänmenoon, joten paronin vaatimukset ja komentelu saa lähes jokaisen majatalolaisen kiukun valtaan. Onnistuvatko majatalon väen tekemät ovelat suunnitelmat? Vai jääkö paroni ikuisiksi ajoiksi komentelemaan alamaisiaan?

Lasten kirjauutuuksia


Kesätuulten Cecilia

Vesi : kirja maailman tärkeimmästä aineesta

Rogue one

Minä, Simon, Homo Sapiens

UUSIA VIDEOITA


Lukukoira Sylvi koulussa
Kuopion kaupunginkirjaston lukukoira Sylvi toivottaa mukavaa koulun alkua kaikille! Muistakaa käydä kirjastossa!

KIRJASTOSI AUKIOLOAIKA JA YHTEYS


 

Kuvahaun tulos haulle celia logo