Lasten omat sivut

TERVETULOA  KIRJASTOON!

Kirjavinkkariesittely

Kirjavinkkarit ovat lukemisen puolestapuhujia. Tässä osiossa esittelemme Vaara-kirjastojen kirjavinkkareita. Vuoden aloittaa Joensuun pääkirjaston tarmokas vinkkailija Henna.
kuva

Heipä hei! Minä olen Henna ja töissä Joensuun pääkirjaston lasten ja nuorten osastolla. Kirjavinkkaillut olen jo useamman vuoden ja minut voi useasti nähdä kantavan kirjakassiani kouluille, päikkäreille ja kerhoille. Vinkkailen lastenkirjoja sekä lapsille että aikuisille. Koskaan ei ole liian vanha tarttumaan hyvään kuvakirjaan!

Parasta vinkkailussa on, kun pääsee jakamaan hyvän lukukokemuksen toisten kanssa. Ilo lukemiseen tarttuu helposti toisiin ja siksi onkin tärkeää, että me aikuiset muistaisimme iloita kirjoista ja lukemisesta. Tykkään eniten vinkata hauskoja ja pelottavia kirjoja.

Lukuvinkkinä voisin mainita kirjan Aada ja jääkarhu. Se on Tittamari Marttisen uusi helppolukuinen kirja jossa Aada ja hänen oma jääkarhunsa seikkailevat kesäisessä Helsingissä. Kirjan tunnelma on samalla kesäisen lempeä ja hitusen jännittävä. Kuinka Aada ja jääkarhu selviävät ratikkamatkasta tai kuinka Aada onnistuu hukkaamaan jääkarhun kauppatorilla?

Jos kiinnostuit kirjasta: Paina tästä!

 

 


Lasten kirjauutuuksia


Miisa ja kaikkien aikojen kevät

Karhun kirjasto

Kuka kykkii pytyllä?

Tohelo astronautti

UUSIA VIDEOITA


Lukukoira Sylvi koulussa
Kuopion kaupunginkirjaston lukukoira Sylvi toivottaa mukavaa koulun alkua kaikille! Muistakaa käydä kirjastossa!

KIRJASTOSI AUKIOLOAIKA JA YHTEYS


 

Kuvahaun tulos haulle celia logo