Hae vinkkejä:

Babette Cole kertoo humoristiseen tyyliinsä tarinan siitä, miten omapäinen Prinsessa Hoksnokka yrittää totutella koulunkäyntiin. Prinsessa Hoksnokka joutuu kovaan koetukseen, kun kuningataräiti ilmoittaa, että hänet lähetetään Matami Perä-Röyhyn Satuprinsessa-akatemiaan. Koulussa on kova kuri, kun oppilaat harjoittelevat tärkeitä taitoja, kuten kampaamista, hyviä käytöstapoja ja lentämistä.

Prinsessa Hoksnokka on tuttunut tekemään, sitä mitä haluaa eikä hän tahdo millään taipua jämäkän Matami Perä-Röyhyn komentoon. Joutuuko itsepäinen prinsessa lähtemään pois koulusta kesken kaiken?

Kirsi


Lohikäärmeitähän ei ole oikeasti olemassa. Mutta jos olisi ja niitä voisi kasvattaa kuka tahansa niin mitä niiden kasvattajan olisi hyvä tietää?

Tämä kirja paljastaa kaikki salaisuudet ja vinkit, joiden avulla lohikäärmeen saa kasvamaan hurjaksi, tultasyökseväksi pedoksi. Ensin kerrotaan, miten kasvatus aloitetaan istuttamalla siemen ruukkuun, ajattelemalla rumia ja haisevia ajatuksia sekä kastelemalla sitä iltaisin ravintoliemellä. Sen lisäksi esitellään niille sopivia ruokalajeja ja asuinpaikkoja, kerrotaan viisipäisistä lohikäärmeistä sekä siitä, mitä ne tekevät eläkkeellä.

Tämän kirjan luettuasi alat varmasti uskoa, että lohikäärmeitä on oikeasti olemassa!

Kirsi


Tämän kuvakirjan joka sivulta on tarkoitus löytää Rasmus Nalle ja hänen ystävänsä.

Rasmus Nallen ja ystävien pitäisi toimittaa Kallelle tärkeä kirje. Se ei olekaan ihan helppo tehtävä, sillä Kalle on nopea liikkeissään! Viestinviejät seuraavat hänen jälkiään erilaisissa ympäristöissä kuten torin kuhinassa, täpötäydellä juna-asemalla ja valtavassa huvipuistossa.

Ehtiikö viesti perille ennen kuin Kalle lähtee matkalle? Entä kuinka onnistuu suuri sadonkorjuujuhla?

Sivuilta löytyy em. kaverusten lisäksi paljon muutakin etsittävää: suuri määrä erilaisia hahmoja ja esineitä, jotka tulevat esiin tarinan edetessä.  Tämä tekee kirjasta mainion, voit lukea ensimmäisellä kerralla tarinan ja etsiä siihen liittyvät asiat mutta seuraavalla kerralla voitkin etsiä jotain ihan muuta... Pienet lukijat innostuvat etsimään hahmoja/esineitä ja alkavat oma-aloitteisesti havaita kuvista muutenkin yksityiskohtia enemmän.

Päivikki


Warnes, Tim :

Myyrä rakastaa nimilappujen kiinnittämistä ja laittaakin niitä kaikkeen minkä näkee. Eräänä päivänä se törmää johonkin muhkuraisen, kuhmuraiseen. Myyrä kiinnittelee siihen kymmeniä erilaisia lappuja, eikä vieläkään tiedä mikä se on. Sitten myyrä näkee otuksen hampaat ja päättää varoittaa muita kiinnittämällä otukseen VAARALLINEN! lapun. Mutta myyrä ei tee sitä tarpeeksi hiljaa ja muhkuraisen, kuhmurainen herää.

Ihanan hauska tarina ystävyydestä. Myyrän kiinnittämät laput tekevät kirjasta myös eräänlaisen kuvasanakirjan.

Soila


Melling, David :

Huuko-karhu sai isäkarhulta todella hienon lahjan: ison punaisen pipon. Huukolla ei aiemmin ollut ollut pipoa, joten hän hyppäsi heti ylös ja lähti näyttämään pipoa kavereilleen. Isä huusi perään, että Huuko pitäisi piposta huolta, mutta poika oli siihen mennessä ehtinyt jo kauas kotoa. Huuko oli niin iloinen, että hän juoksi ja hyppi metsässä, heitti kärrynpyöriä ja teki kaikenlaista hassunkurista. Pysähtyessään hän kuitenkin huomasi, että jokin oli pielessä: piposta oli jossain vaiheessa irronnut langanpää, joka oli jäänyt kiinni oksaan. Pipo oli lähtenyt purkautumaan ja nyt siitä oli jäljellä jättimäisen suuri, punainen puihin ja pensaisiin tarttunut verkko! Huuko säikähti: mitä minä nyt teen, isähän käski pitää hyvää huolta piposta?!

Kirsi


Näytetään tulokset 1 - 5 / 27
Merkintöjä per sivu 5
jostakin 6