Kontiolahden kirjasto

Kontiolahden kirjasto on toiminut vuodesta 1999 saakka entisessä Vapaa-aikatalossa Puutarhatiellä. Talon yhteydessä on lisäksi Kontiolahden ja Enon alueella liikennöivän kirjastoauton kotitalli.

Kirjaston tiloista löytyy mm. satuhuone lasten tilaisuuksia varten sekä kotiseutuhuone, joka toimii kaikille avoimena, rauhallisena opiskelu- tai työskentelytilana. Siellä kokoontuu myös pieni, mutta aktiivinen lukupiiri. Kirjastossa on kolme asiakastyöasemaa ja langaton verkko. Pikalainahyllystä saa hyvällä tuurilla mukaansa uusimmat ja halutuimmat kirjat jonottamatta.

Ikärakenteeltaan nuorekkaan kunnan kirjastossa panostetaan erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin niin aineistokokoelmissa kuin toiminnassakin. Kirjaston maskotti, Eeva Ryynäsen veistämä Mörri-karhu, on lasten kestosuosikki vuosikymmenestä toiseen.

Henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Seutukirjasto facebookissa

AJANKOHTAISTA

Kontiolahden kirjasto avataan remontin jälkeen maanantaina 15.10. klo 13. Kirjasto suljettiin toukokuun alussa ja kesän aikana on tehty korjaustöitä sekä sisätiloissa että piha-alueella. Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

 

Sijainti ja yhteystiedot