Kirjastoissa noudatetaan kesäaukioloaikoja 2.5.-15.8.2018

Joensuun pääkirjasto on avoinna 2.5. alkaen arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 10-16. Pääkirjastossa asiakaspalvelu alkaa arkisin klo 11. Kesälauantaisin asiakaspalvelua saa lukusali Vipusesta ensimmäisestä kerroksesta, ja kirjaston toisessa kerroksessa ovat käytössä automaatit. Musiikkiosasto on kesälauantaisin suljettu. Sunnuntaisin kirjasto on suljettu.

Joensuun alueella Enon, Uimaharjun, Pyhäselän ja Reijolan kirjastoissa voi omatoimisopimuksen tehnyt asiakas asioida vuoden jokaisena päivänä klo 7-21. Sopimus täytyy käydä allekirjoittamassa paikan päällä kyseisessä omatoimikirjastossa. Omatoimipalvelut ovat maksuttomia ja toimivat kirjastokortilla.

Kesäaukioloja noudatetaan myös suurimmassa osassa seudun muita kirjastoja, ja jotkut kirjastot pitävät lisäksi muutaman viikon mittaisen kesäloman.

Ajan tasalla olevat aukioloajat kustakin toimipisteestä löytyvät osoitteesta www.vaarakirjastot.fi/kirjastot-a-o.

//

In english:

The libraries are using summertime opening hours from May 2nd to August 15th. During summertime, from Monday to Friday Joensuu main library is open from 9 a.m. to 7 p.m, and on Saturdays from 10 a.m. to 4 p.m. On Sundays the library is closed.

Summertime opening hours are used also in other libraries of the region. Opening hours to each library at www.vaarakirjastot.fi/kirjastot-a-o..