Hae vinkkejä:

Muncle Trogg on erilainen jättiläinen. Itse asiassa häntä ei uskoisi ensi näkemältä jättiläiseksi ollenkaan, sillä hän on ihmisten kokoinen, kun taas muut jättiläiset ovat häntä ainakin kymmenkertaisesti suurempia. Muut Jyrinävuoren jättiläiset kiusaavat häntä tämän vuoksi ja Munclen pieni koko tuottaa häpeää myös hänen perheelleen. Viimeinen pisara on se, kun Muncle ei kokonsa vuoksi läpäise koulun päättökokeita: sen jälkeen hän päättää, että hänen täytyy osoittaa jotenkin muille olevansa oikea jättiläinen. Niinpä Muncle lähtee ulos Jyrinävuoresta vaaralliselle matkalle ottamaan selvää, voisivatko jättiläiset jotenkin puolustautua ihmisten tulikeppejä vastaan?

Kirsi


Valtsu on viidestä veljestä toiseksi vanhin ja hänellä on ongelma. Vanhemmilla ei riitä aika kuunnella hänen ongelmiaan. Jos haluaisi mennä kertomaan ongelmastaan, äidin ja isän sylissä istuu jo kaksi muuta valittajaa. Onneksi on ukki. Mutta ukissakin on yksi mutta, hänen ongelmansa tuntuvat olevan aina paljon isompia kuin Valtsun. Mikä neuvoksi? Miten voittaa ukki? Onneksi? auttaa ja kertoo Valtsulle tarinan maailman tuhmimmasta pojasta ja kerrankin Valtsu pääsee kertomaan tarinan joka saattaa voittaa epäonnessaan kaikki ukille sattuneet kauheudet.

Henna


Saarinen, Teemu :

Kaikki hullunkurisista mysteereistä kiinnostuneet haloo, tässä on sopiva kirja teille! Tämä ohut nuortenkirja sisältää neljä tarinaa, joissa setvitään kummallisia tapahtumia. Oletteko kuulleet esimerkiksi poliisista, joka auttaa varkaat pakoon ryöstön jälkeen? Entä tietokoneesta, joka muuttaa koneelle kirjoitetun tarinan oman mielensä mukaiseksi? Jos tällaiset erikoisuudet kiinnostavat, kävele kirjastoon ja lainaa kirja mukaasi!

Kirsi


Dahl, Roald :

Oletko koskaan pilaillut toisten kustannuksella tai tehnyt heille jekkuja? Tässä Roald Dahlin kirjassa pääosassa ovat herra ja rouva Nilviö, jotka suorastaan rakastavat pilailemista. He ajattelevat jatkuvasti ilkikurisia asioita ja kilpailevat keskenään, kumpi keksii inhottavampia kepposia toisilleen tai muille ihmisille ja eläimille. Mutta kaikkein pahimpienkin ilkiöiden pilat osuvat joskus omaan nilkkaan… Mitä siitä mahtaa seurata?

Kirsi


Tässä hauskassa agenttiseikkailussa huono onni ja yllättävät käänteet vaarantavat tärkeän tehtävän onnistumisen. Agentti Kee Nan saa tehtäväkseen etsiä tohtori Peltolan sekä hänen aikakoneensa ja viedä molemmat turvaan salaiseen paikkaan. Kaikki menee alussa kuitenkin mönkään, sillä laskelmat menevät pahasti pieleen ja agentti hyppää laskuvarjolla tohtorin talon pihan sijaan kauas keskelle tuntematonta metsää.

Onneksi agentti Kee Nan osaa ulkoa suuren agenttioppaan ja sen vinkkien avulla hän löytää parin mutkan kautta tohtorin talolle. Hän hiippailee sisälle taloon, löytää sekä tohtorin että aikakoneen, mutta kone ei ole aivan sellainen kuin hän on kuvitellut.. Asian ihmettelyyn ei kuitenkaan jää aikaa, sillä myös vaaralliset ihmiset haluavat saada koneen käsiinsä. Pian pelokas tohtori ja rohkea agentti huomaavatkin olevansa keskellä kiihkeää taistelua…

Kirsi


Näytetään tulokset 1 - 5 / 16
Merkintöjä per sivu 5
jostakin 4