Hae vinkkejä:

Tässä hauskassa agenttiseikkailussa huono onni ja yllättävät käänteet vaarantavat tärkeän tehtävän onnistumisen. Agentti Kee Nan saa tehtäväkseen etsiä tohtori Peltolan sekä hänen aikakoneensa ja viedä molemmat turvaan salaiseen paikkaan. Kaikki menee alussa kuitenkin mönkään, sillä laskelmat menevät pahasti pieleen ja agentti hyppää laskuvarjolla tohtorin talon pihan sijaan kauas keskelle tuntematonta metsää.

Onneksi agentti Kee Nan osaa ulkoa suuren agenttioppaan ja sen vinkkien avulla hän löytää parin mutkan kautta tohtorin talolle. Hän hiippailee sisälle taloon, löytää sekä tohtorin että aikakoneen, mutta kone ei ole aivan sellainen kuin hän on kuvitellut.. Asian ihmettelyyn ei kuitenkaan jää aikaa, sillä myös vaaralliset ihmiset haluavat saada koneen käsiinsä. Pian pelokas tohtori ja rohkea agentti huomaavatkin olevansa keskellä kiihkeää taistelua…

Kirsi


Layton, Neal :

Tässä sarjan aloitusosassa nuoret villamammutit Oskari ja Annabella menevät ensimmäistä kertaa kouluun, jossa he pian pääsevät tutustumaan maailman vaarallisimpaan eläimeen…

Heti ensimmäisenä koulupäivänä Oskari huomaa koulun pihalla salaperäiset jäljet ja uskoo niiden kuuluvan koulun tärkeän appelsiinivaraston tyhjentäneelle varkaalle. Opettaja ja keittäjä eivät jostain syystä korvaansa lotkauta Oskarin selitykselle vaan sanovat hänen keksineen koko asian ja syyttävät Oskaria itseään varkaaksi.

Pian Oskari saa myös idean siitä, minkä olennon jaloista nuo kummalliset jäljet ovat voineet syntyä: tietenkin maailman vaarallisimman eläimen eli ihmisen! Mutta miksi ne olisivat varastaneet appelsiineja, kun ne kerran syövät eläinten ja erityisesti mammuttien lihaa..?

Kirsi

 


Bradman, Tony :

Yhtenä aamuna kesken aamupalan muumioisä huudahtaa kauhistuneena: perheen pankkitili on täysin tyhjä. Millä rahalla he nyt ostavat sarjakuvia tai käyvät lumilautailemassa? Onneksi hän huomaa sanomalehdessä mainoksen, jossa etsitään perheitä uuteen televisiosarjaan ja palkintona on iso kasa rahaa.

Koko porukka innostuu asiasta ja heti seuraavana päivänä he marssivat televisioyhtiöön ottamaan asiasta selvää. Perillä muumioille selviää kuitenkin yllättävä asia: ohjelmaan otetaan kolme perhettä, joista yleisö äänestää voittajan. Muumioiden lisäksi ohjelmaan osallistuvat Frankensteinien ja Draculoiden perheet. Muumiot hätääntyvät: millä keinoilla he muka voisivat niin erikoiset ja kiinnostavat perheet voittaa?

Kirsi


Koulu alkaa taas loman jälkeen ja Paula, Niina ja Antti ovat innoissaan. Heistä on hauska päästä näkemään kavereita ja kertomaan, mitä kaikkea ovat tehneet loman aikana. Mutta on yksi asia, joka latistaa heidän iloaan: nimittäin äidit. Ensimmäinen koulupäivä on äideille vaikea asia, kuten kaikki lapset tietävät, ja he aiheuttavat silloin kaikenlaista harmia. Äitien täytyy taas totutella koulun alkamiseen ja lasten pitää vain jotenkin yrittää kestää heitä sen päivän ajan..

Kirsi


Tämä vauhdikas ja helposti luettava kirja kertoo Santusta, joka on varsin erikoinen laiskiainen. Hän nimittäin tykkää hypellä oksalta toiselle ja liidellä liaaneilla viidakossa. Santun äiti Sanelma on kovin huolissaan pojastaan, koska laiskiaistenhan kuuluisi lähinnä makoilla puiden oksilla. Koulussakin muut laiskiaislapset kiusaavat Santtua, joka ei mitenkään pysty pysyttelemään paikallaan, vaikka sitä erikseen harjoitellaan tunnilla. Mutta sitten tapahtuu jotain ihmeellistä ja Sankari pääsee näyttämään, onko hänessä sankariaineista…

Kirsi


Näytetään tulokset 1 - 5 / 32
Merkintöjä per sivu 5
jostakin 7