Heinävaaran kirjasto

Kirjasto koulun keskellä

Heinävaaran koulu valmistui vuonna 1999, ja kirjasto muutti koululle vuonna 2000. Sitä ennen kirjasto toimi päiväkodin yhteydessä. Kirjasto sijaitsee keskellä koulua täysin avoimessa tilassa ja onkin koululaisten ahkerassa käytössä.

Lainausautomaatti ja omatoimipalvelut

Kirjasto on avoinna kerran viikossa tiistaisin, mutta lainoja voi palauttaa myös koulupäivien aikana. Lainausautomaatin asennuksen jälkeen aineistoa on voinut lainata myös niiden koulupäivien aikana, jolloin kirjasto on suljettuna. Varausten itsepalvelunouto lisätään palveluun omatoimikirjastomuutosten myötä. Näillä näkymin Heinävaaran kirjasto muuttuu omatoimikirjastoksi syksyllä 2018. Se tarkoittaa aukioloaikojen laajentumista omatoimiasiakkaille. Kirjastokortti tulee toimimaan kulkukorttina, jolla omatoimisopimuksen allekirjoittanut asiakas pääsee käymään kirjastossa vuoden jokaisena päivänä klo 7-21. Tiedotamme asiasta lisää, kun palvelu otetaan käyttöön!
 

Henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Seutukirjasto Facebookissa

Ajankohtaista


Satutunnit Heinävaaran päiväkodilla

Heinävaaran kirjaston satutunnit järjestetään Heinävaaran päiväkodilla torstaisin klo 9-9.30 seuraavina päivinä: 27.9., 25.10., 29.11. ja 13.12.2018.

Saduttajana toimii Minna Tahvanainen (Sanaratas).

 

 

Sijainti ja yhteystiedot