E-AINEISTOT


Ylen Kirjojen Suomi -sivulta e-kirja kultakin itsenäisyyden vuodelta:

 

Vaara-kirjastojen ostamat e-kirjat löytyvät osoitteesta www.ellibslibrary.com/vaara. Lainaamiseen ja lukemiseen tarvitset kirjastokortin takaa löytyvän asiakastunnuksen sekä salasanan.

 

Kirjastojen valtakunnallinen eKirjasto kokoaa yhteen kaikkien kuntien kirjastojen e-kirjat. Osa niistä on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen. Lisäksi sivustolle on tuotu kymmeniä klassikoita tarjolle myös niille lukijoille, joiden kirjastoilla ei vielä ostettuja e-kirjoja ole. Myös Vaara-kirjastojen ostama aineisto näkyy täällä.

 

 

 

 


Nämä lehtipalvelut ovat käytössäsi maakunnan  kirjastotoimipisteissä:

 

ePress on Sanomalehtipalvelu, jossa on kotimaisia lehtiä.

 

PressDisplay on kansainvälinen lehtipalvelu, joka on käytössä myös kotikoneella. Kotikäyttöä varten tarvitset kirjaston asiakastunnuksen ja salasanan.

 


Musiikkiaineistoja:

Naxos Music Library -musiikinkuuntelupalvelu on maksutta käytettävissä Joensuun seutukirjaston kirjastokorteilla kotona tai kirjastossa. Lisätietoa


Rockway-verkkokurssien avulla voit opiskella soittoa ja laulua missä vain. Tarvitset nettikirjaston tunnukset kirjautumiseen. Lisätietoa